HÍREK, INFORMÁCIÓK

Szolnok

SZOLNOK | Közzétéve: 2017. június 1.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a szolnoki autóbusz-állomás (5000 Szolnok, Ady Endre út 15.) területén a javítási munkálatok határideje meghosszabbodott!

 

Ismeretes, hogy a szolnoki autóbusz-állomás területén végzett javítási munkálatok miatt 2017. április 20-tól ideiglenes forgalmi- és menetrend van érvényben. Ennek részeként az autóbusz-állomás területén belül, az Ady Endre úton a Bevásárlóközpont előtt, valamint a Jubileum téren a vasútállomásnál is új, ideiglenes megállóhelyeket jelöltünk ki.

A kivitelezés határideje meghosszabbodott, melynek következtében az autóbusz-állomás utasforgalom részére történő átadása, a megszokott forgalmi rend szerinti közlekedés 2017. július 16-tól várható.

Az ideiglenes megállóhelyek kijelölésének ideje alatt a vasútállomás - autóbusz-állomás közötti helyi járatokon a helyközi bérlettel rendelkező utasok továbbra is az április 20-tól meghirdetett feltételekkel, felár nélkül, változatlan módon közlekedhetnek.

 Szolnok, Autóbusz-állomás ideiglenes közlekedési rendje  Szolnok, Jubileum téri ideiglenes autóbusz-állomás forgalmi rendje

Kérjük a Tisztelt Utasainkat, hogy az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében az utazás megkezdése előtt tájékozódjanak az ismert szolgálati helyeinken az alábbi telefonszámokon!

Szolnok, Ady Endre úti autóbusz-állomás: +36 (56) 375-550

Szolnok, ideiglenes Jubileum téri helyközi autóbusz-állomás:  +36 (56) 514-043

 

Türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!